Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Diyarbakır’da belediyelere atanan kayyumlar, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yarın kentte yapacağı programa katılmaları için belediye çalışanlarına baskı yapıyor.
Mezopotamya Ajansı’nda yer alan habere göre, kayyum yönetimindeki Yenişehir Belediyesi çalışanlarına, “Başkanın (kayyımın) kesin talimatı var. Yarın yapılacak mitinge katılım zorunludur” sözleriyle programa katılmaları için baskı yapıldığı öğrenildi.  
Ayrıca kayyum yönetimindeki Kayapınar Belediyesi’ne bağlı zabıtalar ise, esnafları gezerek, “Malum biliyorsunuz yarın miting var. Dükkanı kapatıp gelin ya da en azından dükkandan biri gelsin” sözleriyle Erdoğan’ın programı için çalışma yürüttükleri belirtildi. Yine belediye çalışanlarına programa katılım zorunluluğu getirildiği aktarıldı. 
Kayapınar Belediyesi’nin “Özel Güvenlik” gurubuna ise, “Nöbeti olmayan arkadaşlar hazır bulunmanız gerekmektedir. Arkadaşlar lütfen cumartesi gün nöbet olmayan personller saat 14.00 da istasyon meydanında cumhurbaşkanı karşılanması için gelmek zorunlu ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12382933/kayyum-belediyeden-iscilerine-mesaj-erdogani-karsilamak-zorundasiniz

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12382933/kayyum-belediyeden-iscilerine-mesaj-erdogani-karsilamak-zorundasiniz

Leave a Comment