Posted on: 13 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Bölge Haber Ajansı” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Orhangazi 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerinin geçici olarak eğitim öğretim gördüğü TOKİ konutları içindeki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda 15 yaşındaki Sudenur Ongun sigara içerken öğretmenine yakalandı. Kısa bir süre sonra o saatlerde tüm sınıfların boş olduğu okulun dördüncü katına çıkan genç kız, burada kimliği açıklanmayan birisi ile cep telefonundan görüşme yaptı. Ardından koridor penceresine çıkan Sudenur’u arkadaşları ikna etmeye çalıştı. Ancak çabalar sonuç vermedi ve Sudenur kendisini boşluğa bıraktı.
Sudenur’un düşmesinin hemen ardından okula sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Sudenur, ağır yaralı olarak Orhangazi Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Buradaki müdahalenin ardından Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edilen genç kız hayatını kaybetti.
Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Bursa Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edilen 11. sınıf öğrencisi Sudenur Ongun’un cenazesi Hz. Ebubekir Camisi’ne götürüldü. Cenaze törenine öğrencinin ailesi, Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak :
https://bolgehaberajansi.com.tr/lise-ogrencisi-sudenurun-intihar-ettigi-ortaya-cikti/

Leave a Comment