Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Bartın Amasra Taşkömürü İşletmesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Serhat Kahraman’ın cenazesi memleketi Karabük’e getirildi.

Kahraman için Cemaller köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kahraman’ın yakınlarının yanı sıra Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Garip Gümüş, siyasi parti temsilcileri kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ANNENİN VERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Babası Rıfat Kahraman taziyeleri kabul ederken anne Sebahat Kahraman’ın oğlunun tabutuna sarılarak, “Kim annem diyecek bana” feryadı yürekleri dağladı. Kahraman’ın kız kardeşi ise ağabeyinin madenci baretini takarak tabut başında beklerken kız arkadaşı da, “Nasıl beni bıraktın Serhat” diyerek gözyaşı döktü.

Kahraman’ın naaşı ikindiye müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde aile mezarlığına ……

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/maden-sehidinin-annesinin-ve-kiz-kardesinin-feryatlari-yurekleri-dagladi-kim-annem-diyecek-bana-haber-421464

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/maden-sehidinin-annesinin-ve-kiz-kardesinin-feryatlari-yurekleri-dagladi-kim-annem-diyecek-bana-haber-421464

Leave a Comment