Posted on: 18 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank partisince düzenlenen ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ çerçevesinde Nevşehir’e gitti. Programına basın toplantısı ile başlayan Bakan Varank, Türkiye’nin otomobili TOGG hakkında da bilgi verdi.
Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı olan 29 Ekim tarihinde ilk otomobilin banttan ineceğini söyleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,  “Dünya ekonomik olarak bir resesyona durgunluğa doğru gidiyor. 3 yıldır pandeminin olduğu bir süreçten geçtik. Ekonomik buhran Rusya ve Ukrayna savaşı sebebiyle daha da derinleşmiş durumda. Ülkeler bu sıkıntıları atlatabilmek için bir sarmalın içerisine girmiş durumda. Gelişmiş ülkeler 40-50 yıldır görmedikleri enflasyonu, işsizliği şu anda yaşıyorlar. Büyük bir tehdit içerisindeler.
İşte uluslararası toplantılarda, emin olun her bir ülkenin gündeminde ‘acaba biz bu kışı nasıl atlatacağız? Bu enerji krizini ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12401524/merakla-bekleniyordu-bakan-varank-toggun-fiyatini-acikladi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12401524/merakla-bekleniyordu-bakan-varank-toggun-fiyatini-acikladi

Leave a Comment