Posted on: 10 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusunda Sakarya il geneli ile Kocaeli’nin doğu çevrelerinin bu akşam saatlerinde, Sakarya’nın doğu çevrelerinin pazartesi öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, (Amasya hariç) Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rize, Ardahan ve Muş ile Artvin kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığının batı kesimlerde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde, iç ve kuzey kesimlerde mevsim normallerinin 1-3 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.
KUVVETLİ YAĞIŞLAR HANGİ İLLERDE ETKİLİRize ve Artvin’in kıyı kesimleri ile bu akşam Ardahan ve Muş çevrelerinde ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12346078/meteorolojiden-kritik-yagis-uyarisi-iste-o-yagisli-ve-ruzgarli-iller

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12346078/meteorolojiden-kritik-yagis-uyarisi-iste-o-yagisli-ve-ruzgarli-iller

Leave a Comment