Posted on: 18 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

AKP’li Mehmet Metiner, yandaş olarak bilinen ATV’de yayınlanan ‘Yalnız Kurt’ dizisi üzerinden Turkuaz Medya Grubu’na sert sözler söylemeye devam etti.
Daha önce yaptığı açıklamada “Bu zehirli dil üzerinden bozulmasına ATV’nin ısrarla çanak tutmasına anlam veremiyorum” ifadelerini kullanan Metiner, Milli Gazete’nin “AKP’li Mehmet Metiner, yandaş ATV’ye savaş açtı! PKK/ HDP’ye su taşıyor” başlıklı haberini alıntılayarak yeni bir açıklama yaptı.
Metiner, Twitter’dan yaptığı paylaşımda ATV üzerinden Turkuaz Medya Grubu’nun yayın politikasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zarar verdiğini söyledi.
Metiner, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Savaş açmadım ama kardeşane uyarıyorum… Umarım anlarlar ve gereğini yaparlar… Yoksa Erdoğan’a ve ülkeye kaybettirirler…”Savaş açmadım ama kardeşane uyarıyorum…Umarım anlarlar ve gereğini yaparlar…Yoksa Erdoğan’a ve ülkeye kaybettirirler… https://t.co/tX9OJbL3K4
— Mehmet Metiner (@MetinerBasin) October 17, 2022

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12396502/metinerden-atvye-yeni-bir-bomba-erdogana-ve-ulkeye-kaybettirirler

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12396502/metinerden-atvye-yeni-bir-bomba-erdogana-ve-ulkeye-kaybettirirler

Leave a Comment