Posted on: 14 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Pendik’te 3 aylık ‘Nisa Mihriban’ isimli bebeğini sokağa terk ettiği gerekçesiyle tutuklanan ve yaklaşık 2 ay sonra tahliye edilen anne Ebru S., “terk” suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan anne Ebru S. duruşmada Nisa Mihriban bebeğin 30 Eylül’de hayatını kaybettiğini açıkladı.
Pendik’te 29 Mart 2022 tarihinde 3 aylık bebeğini terk eden 20 yaşındaki anne Ebru S.’nin yargılanmasına devam edildi. Anadolu 42. Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanık Ebru S. katılırken, mağdur bebeğin avukatı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da salonda hazır bulundu.
“BEBEK VEFAT ETTİ”
Duruşmada sanık Ebru S.’den ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12379648/nisa-bebegin-olumu-sonrasi-anneye-verilen-ceza-tartisiliyor

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12379648/nisa-bebegin-olumu-sonrasi-anneye-verilen-ceza-tartisiliyor

Leave a Comment