Posted on: 29 Mart 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada altın kolyeler bulmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, endişelerin son bulacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolyeler bulmak gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada altın kolyeler bulmak ömrün uzun olmasına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın kolyeler görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada altın kolyeler takmak ele geçen paranın daha da artacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına yorulur.

Rüyada kolyeler bulmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çeşitli kolyeler görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada boncuktan kolyeler görmek yeni girişimlerde bulunacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada inci kolyeler görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kolyeler görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment