Posted on: 28 Mart 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada askerde sınava girmek iş projelerinin gerçek olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, ailesini utandırmayacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulur.

Rüyada askerde sınava girmek gördüyseniz:

  • Kişisel istekleriniz artabilir.

Rüyada askerde sınava girmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada askerde duş almak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Rüyada askerde kalmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine delalet eder.

Rüyada askerde kaybolmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada askerde yaralanmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada askerde baklava yemek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde teskere almak mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendisini askerde görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Leave a Comment