Posted on: 23 Aralık 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada aslan görüp korkmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada aslan görüp korkmak gördüyseniz:

  • Duygularınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada aslan görüp korkmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada aslan görüp saklanmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada aslan görüp sevmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada aslan görüp kaçmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada aslan dövmesi hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine delalettir.

Rüyada fil ve aslan görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada gri aslan görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki aslan öldürmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Leave a Comment