Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ayak parmağında yara görmek mutlulukların yarım kalacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayak parmağında yara gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar olusabilir.

Rüyada ayak parmağında yara görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağında yara girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalettir.

Rüyada ayak baş parmağında yara görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol ayak parmağında yara görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmagında yara görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada el parmağında yara görmek zahmete ve derde düşeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağında göz görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment