Posted on: 15 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada babasını karanlıkta görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada babasını karanlıkta gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Rüyada babasını karanlıkta görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını karanlıkta görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını ölmüş babasını görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta yıkanmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, kişinin afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta bir ses duymak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta su içmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta deniz insanların hayır dualarının alınacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalettir.

Leave a Comment