Posted on: 20 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada başka birinden sigara almak yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, önemli atılımlar yapacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada başka birinden sigara almak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada başka birinden sigara almak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ölü birinden sigara almak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden sigara çalmak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet eder.

Rüyada birinden sigara saklamak başarılarının artacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birinden sigara almak hasretlerin biteceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin sigara içtiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinden hoşlanmak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, hataların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada başka birinden yüzük almak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment