Posted on: 26 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada başkasının elinde tavuk görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde tavuk gördüyseniz:

  • Son zamanlarda, bir zamanlar iyi bir fikirmiş gibi görünen durumları, farklı bir gözle değerlendirmenize neden olabilecek olaylar yaşıyor ya da yaşayacak olabilirsiniz.

Rüyada başkasının elinde tavuk görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına işarettir.

Rüyada elinde tavuk eti görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına yorulur.

Rüyada birinin elinde tavuk görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yüksek bir makamı olacağına inanılır.

Rüyada elinde tavuk görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada bir başkasının çiğ tavuk yediğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aşının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının tavuk eti yediğini görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada başkasının tavuk kestiğini görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün elinde tavuk görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına yorulmaktadır.

Leave a Comment