Posted on: 22 Aralık 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada beyaz ayakkabı tamir etmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabı tamir etmek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya aşk hayatınızla ilgili ilişkilerinizden bazıları sizi zorlayabilir veya ilişkiden soğuyabilirsiniz.

Rüyada beyaz ayakkabı tamir etmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tamir edildiğini görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada tamir edilmiş ayakkabı görmek böylece yüzünün güleceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada topuklu ayakkabı tamir etmek kendisi ile gururlanacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yırtık ayakkabı tamir etmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ayakkabı tamir ettirmek atılan adımların boşa çıkacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı tamir etmek az çalışarak çok gezeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı topuğu tamir etmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalet eder.

Leave a Comment