Posted on: 11 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada beyaz tavuk civciv görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tavuk civciv gördüyseniz:

  • Uyum sağlama yeteneğiniz ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Rüyada beyaz tavuk civciv görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada civciv tavuk görmek işlerinin istediği gibi olacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü civciv tavuk görmek her daim temkinli olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Rüyada bir sürü tavuk ve civciv görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına rivayet eder.

Rüyada civciv çıkaran tavuk görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, mutlu olacağınıza delalettir.

Rüyada ölmüş tavuk civciv görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda tavuk ve civciv görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Leave a Comment