Posted on: 4 Mart 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bilgisayar taşımak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada bilgisayar taşımak gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Rüyada bilgisayar kaybetmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işarettir.

Rüyada bilgisayar bakmak hastalıklardan kurtulacağına, şifa ve moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar ile oynamak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada bilgisayar yıkamak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayar çalınması girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, yarınlarına inanacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar patlaması maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar unutmak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, eşine değerli hediyeler alacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment