Posted on: 27 Şubat 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bilgisayarın içine girmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada bilgisayarın içine girmek gördüyseniz:

  • Fırsatları doğru değerlendirmekte fayda var.

Rüyada bilgisayarın içine girmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Rüyada bilgisayarın yanması sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarın parçalandığını görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarın çöktüğünü görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada bozuk bilgisayarın çalıştığını görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayarın parçalanması özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarın ıslanması hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayarın düştüğünü görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment