Posted on: 25 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bindiğin uçak düşmesi dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret eder.

Rüyada bindiğin uçak düşmesi gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Rüyada bindiğin uçak düşmesi parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada bindiğin otobüsü kaçırmak çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada bindiğin geminin batması herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada bindiğin uçağın bozulması küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada bindiğin arabanın yanması hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bindiğin atın ölmesi aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada bindiğin otobüsün bozulması aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bindiğin uçağın düşmesi bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Leave a Comment