Posted on: 26 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir arabanın duvara çarptığını görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, malına gelecek zarara, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada bir arabanın duvara çarptığını gördüyseniz:

  • Belli gelişmeleri eski kalıplara göre değil, farklı açılardan ele almak zorundasınız.

Rüyada bir arabanın duvara çarptığını görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz arabanın duvara çarptığını görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı arabanın duvara çarptığını görmek özel hayatının renkleneceğine, ona mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin arabanın duvara çarptığını görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işarettir.

Rüyada arabayı duvara çarptığını görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına inanılır.

Rüyada araba duvara çarptığını görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin duvara çarptığını görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin arabayla duvara çarptığını görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Leave a Comment