Posted on: 17 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir arsa satın almak çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada bir arsa satın almak gördüyseniz:

  • Tam olarak formüle etmeden önce planlarınızı detaylı olarak diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada bir arsa satın almak ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev arsa satın almak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa satın aldığını görmek masrafların altında kalacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada arsa satın almak kazancının günden güne artacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arsa satın almak ne anlama gelir ihtiyaçlarını giderebileceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arsa satın almaya çalışmak eğlenceli mekânlara gideceğine, başarılı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada boş bir arsa görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada arsa miras verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Leave a Comment