Posted on: 12 Mayıs 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir avuç dolusu balgam çıkarmak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir avuç dolusu balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Rüyada bir avuç dolusu balgam çıkarmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına işarettir.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç avuç balgam çıkarmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir avuç balgam çıkarmak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, işinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağız dolusu balgam tükürmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç dolusu kusmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç dolusu hap içmek mutsuz ve hasta olacağına, çalıştığı yerde amir olacağına tabir olunur.

Leave a Comment