Posted on: 23 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir saat hediye almak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, üzgün olacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir saat hediye almak gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Rüyada bir saat hediye almak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kol saat hediye vermek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada saat hediye almak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye saat takmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saat hediye gelmesi hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret eder.

Rüyada mavi saat hediye almak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin saat hediye etmesi işini en iyi şekilde yapacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi kol saat hediye almak hayatındaki rahatlığın artacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet etmektedir.

Leave a Comment