Posted on: 15 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada birden fazla şeytan görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla şeytan gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada birden fazla şeytan görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla öldürmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla diş düşmesi sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla koç görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kişinin her türlü zenginliğine inanılır.

Rüyada birden fazla ay görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla at görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine yorulur.

Rüyada birden fazla fil görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Rüyada birden fazla mum görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına alamet eder.

Leave a Comment