Posted on: 14 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada birinin başkasını boğduğunu görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işarettir.

Rüyada birinin başkasını boğduğunu gördüyseniz:

  • Sizden istenenleri yerine getirerek destek bulabilirsiniz.

Rüyada birinin başkasını boğduğunu görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada birinin başka birini boğduğunu görmek mal kaybına uğrayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birinin seni boğduğunu görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet eder.

Rüyada birinin boğduğunu görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin birisini boğduğunu görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin birini boğduğunu görmek zor bir döneme girileceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sizi boğduğunu görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment