Posted on: 28 Ocak 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada birinin seni uyandırmaya çalışması sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin seni uyandırmaya çalışması gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Rüyada birinin seni uyandırmaya çalışması çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uyuyan birini uyandırmaya çalışmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi uyandırmaya çalışmak ona emek vereceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini uyandırmaya çalışmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada seni sevmeyen birinin seni sevdiğini görmek işlerin günden güne daha da artacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin seni uçurması her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin seni görmesi fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada küs birinin seni öpmesi sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işarettir.

Leave a Comment