Posted on: 28 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada birinin tükürüğünü yutmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin tükürüğünü yutmak gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada birinin tükürüğünü yutmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kendi tükürüğünü görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada bir kadının tükürüğünü yutmak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin tükürüğünü yutmak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Rüyada tükürüğünü yutmak üzüntülerinin son bulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin tükürüğünü yutmak takdir edilen kişi olacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada birinin birinin öldüğünü görmek çıkmaza gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Leave a Comment