Posted on: 29 Ocak 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada biriyle nikahlandığını görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

Rüyada biriyle nikahlandığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Rüyada biriyle nikahlandığını görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada gizlice nikahlandığını görmek patron koltuğunda oturacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kocasının nikahlandığını görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine tabir olunur.

Rüyada kızının nikahlandığını görmek elde edilecek menfaatlere, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasıyla nikahlandığını görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendinin nikahlandığını görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının nikahlandığını görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının nikahlandığını görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment