Posted on: 10 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada boğayı kızdırmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada boğayı kızdırmak gördüyseniz:

  • Mesleğinizin size sempatik gelmemesi ya da çevrenizdeki kişilerin baskısıyla pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada boğayı yakalamak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğayı kızdırmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada boğayı bağlamak onlara karşı zafer kazanacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğayı devirmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada boğayı yenmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğayı kovalamak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada boğayı öldürmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğayı dövmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalet etmektedir.

Leave a Comment