Posted on: 29 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bol su içmek ne anlama gelir dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bol su içmek ne anlama gelir gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine fazla karışıyormuş gibi algılanmamak için daha pasif kalmanız gerekebilir.

Rüyada bol su içmek ne anlama gelir daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, mirasa rivayet eder.

Rüyada su içmek ne anlama gelir yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kirli su içmek ne anlama gelir allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada bardaktan su içmek ne anlama gelir büyük sıkıntılar içine gireceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada tatlı su içmek ne anlama gelir kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada zemzem içmek ne anlama gelir toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, aşının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada içki içmek ne anlama gelir hem işinde başarılı olacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zemzem suyu içmek ne anlama gelir rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment