Posted on: 14 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bulgur almak ne anlama gelir refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulgur almak ne anlama gelir gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Rüyada bulgur almak ne anlama gelir yaşama sevincine kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret eder.

Rüyada pirinç bulgur görmek ne anlama gelir aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada komşudan bulgur almak ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine yorulur.

Rüyada bulgur pilavı almak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada birine bulgur almak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Rüyada pirinç ve bulgur satın almak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgur pişirmek ne anlama gelir söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı yapmak ne anlama gelir maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Leave a Comment