Posted on: 1 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bulgura güve düşmesi çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, elinin darda kalmayacağına, şansın açılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bulgura güve düşmesi gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Rüyada bulgura güve düşmesi iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgura su katmak yüzün güleceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına rivayet eder.

Rüyada güve ısırması şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada güve öldürmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada güve yakalamak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada güve yuvası görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük güve görmek konfor içinde olacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine yorulur.

Rüyada kurt güve görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine işaret eder.

Leave a Comment