Posted on: 8 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada büyük bi gemi görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yönetici makamına oturacağına delalet eder.

Rüyada büyük bi gemi gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada büyük gemi sürmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bi gemi görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük gemi batması moralinin yerine geleceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada büyük gemi kaçırmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada büyük bir gemi ile seyahat etmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük eski gemi görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada büyük gemi görmek diyanet başka kimselere de yardım edeceğine, işleri yoluna sokacağına tabir olunur.

Leave a Comment