Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada büyük kemik görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, fakirlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kemik gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Rüyada büyük kemik görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kemik iliği görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada et kemik kaynatmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, ticaret ehli kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kemik kırmak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, ticaret hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kemik çıtlaması aile bireylerinin çok üzüleceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kemik aramak maddi anlamda zarar edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Rüyada çiğ et ve kemik görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine alamet eder.

Rüyada kemik kusmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine delalettir.

Leave a Comment