Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada büyük siyah poşet görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük siyah poşet gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada büyük siyah poşet görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada siyah büyük poşet görmek onları okula göndereceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük poşet görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada siyah poşet toplamak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına inanılır.

Rüyada siyah poşet bulmak dertlerin aşılacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada siyah dolu poşet görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, de rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada siyah poşet içinde balık görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah poşet içinde para görmek onlara hocalık edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine yorulur.

Leave a Comment