Posted on: 11 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada camdan kedi girdiğini görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada camdan kedi girdiğini gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Rüyada camdan kedi girdiğini görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan su girdiğini görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve camdan girdiğini görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada camdan birinin girdiğini görmek rahat bir hayata başlayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına işaret eder.

Rüyada camdan eve kedi girmesi şansın yüzüne güleceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eve camdan hırsızın girdiğini görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve gri kedi girdiğini görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, adının fesada karışacağına delalet eder.

Rüyada kedi yavrusunun eve girdiğini görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Leave a Comment