Posted on: 12 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada cımbız ve ayna görmek allah’ın lütuflarına ereceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine delalettir.

Rüyada cımbız ve ayna gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Rüyada cımbız ve ayna görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayna ve cımbız görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ayna cımbız görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cımbız almak elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işaret eder.

Rüyada cımbız görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalettir.

Rüyada cımbız kullanmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine inanılır.

Rüyada siyah cımbız görmek sözünde duracağına, borçlarını bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin cımbız vermesi zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment