Posted on: 6 Haziran 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada çok kısa elbise giymek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Rüyada çok kısa elbise giymek gördüyseniz:

  • Belli başlı bir netice almak istediğiniz durumlarda tavsiyelere kulak vermezsiniz.

Rüyada kısa elbise görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa kot elbise giymek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa elbise almak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada çok kısa elbise giymek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına rivayet eder.

Rüyada dar kısa elbise giymek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kısa elbise giymek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet eder.

Rüyada kısa mavi elbise görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kısa elbise görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment