Posted on: 26 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada dağları izlemek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, birçok iş kapısının açılacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, önemli atılımlar yapacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet eder.

Rüyada dağları izlemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada dağları izlemek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağları aştığını görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, işlerinde başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağları yeşil görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek dağları aşmak elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz dağları elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada dağları delmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına delalettir.

Rüyada dağları yıkmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağları karlı görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment