Posted on: 16 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada desteyle para saymak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, mali krize gireceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada desteyle para saymak gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Rüyada desteyle para saymak hem de yeni mülkler satın alacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına yorulur.

Rüyada desteyle para almak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Rüyada desteyle kağıt para görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada anneden desteyle para almak hem moral hem de çareler bulacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde desteyle para görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Rüyada birinin sana desteyle para vermesi vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada desteyle para vermek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada desteyle para bulmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Leave a Comment