Posted on: 8 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada dişlerin düzeldiğini görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına inanılır.

Rüyada dişlerin düzeldiğini gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Rüyada dişlerin düzeldiğini görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ön dişlerin düzeldiğini görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yamuk dişlerin düzeldiğini görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına inanılır.

Rüyada sakat birinin düzeldiğini görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her şeyin düzeldiğini görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kamburun düzeldiğini görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada engelli birinin düzeldiğini görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin düzeldiğini görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Leave a Comment