Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada düğün yerinden geçmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün yerinden geçmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Rüyada düğün yerinden geçmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işaret eder.

Rüyada üç yerinden bıçaklanmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada diş yerinden çıkması hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki yerinden bıçaklanmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kendine geleceğine alamet eder.

Rüyada evi yerinden taşımak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada iş yerinden aranmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalet eder.

Rüyada yerinden kalkamamak dua alacağına, belalı insanlara denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yerinden kan akması atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment