Posted on: 17 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada düğününde ağlamak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada düğününde ağlamak gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Rüyada düğününde ağlamak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun düğününde oynamak zenginlik elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin düğününde ağlamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının düğününde olmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi düğününde oynamak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet eder.

Rüyada düğününde yağmur yağması bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, büyük borçlara girmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin düğününde bulunmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğününde kar yağdığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Leave a Comment