Posted on: 10 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada erkeğin adet kanı görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, onun her zaman başında olacağına, kısmetlerinin açılacağına, rızkında ve malından olacağına, rahatlayacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin adet kanı gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin adet kanı görmesi tahsilli, diplomalı kimse olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok adet kanı görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada adet kanı görmemek büyük kazançlar elde edeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada az adet kanı görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanı tuvalette iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanı gelmesi sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına işaret eder.

Rüyada adet kanı ihya hayatını kazanırken keyif alacağına, sevdiği insanların olacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment