Posted on: 14 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eşinin kıllarını temizlemek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, işlerinin sarpa saracağına, yaşam şartlarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kıllarını temizlemek gördüyseniz:

  • Olaylar istediğiniz şekle bürünmeye başlıyor.

Rüyada eşinin kıllarını temizlemek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Rüyada eşinin kıllarını görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet eder.

Rüyada kıllarını kesmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına işarettir.

Rüyada kol kıllarını kesmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kıllarını temizlemek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada sırt kıllarını kesmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, kötü yola sapmayacağına tabir olunur.

Rüyada bacak kıllarını görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıllarını uzamış görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Leave a Comment