Posted on: 21 Aralık 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eski tanıdık birini görmek çalıştığına değeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski tanıdık birini gördüyseniz:

  • Ev, aile veya gayrimenkulle ilgili konularda atacağınız adımların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada eski tanıdık birini görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birini öldürmek özel muamele göreceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birini kurtarmak rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birini iyi görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kazancının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık birini bıçaklamak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini korumak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birini kel görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada eski bi tanıdık görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Leave a Comment