Posted on: 4 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada gölge yer aramak verimli olacak işler yapacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölge yer aramak gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Rüyada gölge yer aramak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada bir gölge görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada gölge kovalamak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada gölge adam görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah bir gölge görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gölge görmek geçim derdinin biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada saça gölge yaptırmak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık gölge görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, büyük bir üne sahip olunacağına tabir olunur.

Leave a Comment