Posted on: 10 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada hasta yatak görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, ismini herkese duyuracağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta yatak gördüyseniz:

  • Çevrenizde, sizin için olumlu ya da olumsuz laf taşıyan bir insan var.

Rüyada hasta yatak görmek kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yatak döşek hasta yatmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta birine yatak hazırlamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birinin tekrar hasta olduğunu görmek atılan adımların boşa gideceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada hasta olan birini hasta görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada hasta birini daha hasta görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta olmayan birini hasta görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta birinin hasta olduğunu görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Leave a Comment