Posted on: 1 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada hastayken namaz kılmak böylece büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada hastayken namaz kılmak gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada hastayken namaz kılmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulur.

Rüyada hastayken namaz kıldığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulur.

Rüyada hastayken iyileşmek gelirinin garanti olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin hastayken iyileştiğini görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada birini hastayken görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada hastayken kuran okumak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini hastayken iyileştiğini görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, karın artacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment