Posted on: 30 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada hem düğün hem taziye görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Rüyada hem düğün hem taziye gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Rüyada hem düğün hem taziye görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada düğün ve taziye görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada hem taziye hem düğün görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada taziye kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taziye yemeği hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada taziye evi diyanet sevilen bir eşyanın çalınacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işarettir.

Rüyada taziye dilemek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada taziye ziyaretinde bulunmak canını sıkılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Leave a Comment